ELADÓ    Tégla építésű lakás
1126, Bp. XII. kerület Beethoven utca
150m 2      Ár: 399.9 M Ft      (lakás)
 
 
Azonosítószám: T/08-302 Épület állaga: Új építésű  
Lakás típusa: Tégla Lakás mérete: 150 m2  
Szoba: 4 db Félszoba: 0 db  
Emelet:4. emelet Szintek száma: 4  
Építés éve: 2021 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Hőszivattyú Komfort: Luxus  
Terasz: 56 m2 Fekvés:  
Garázs helyek száma: 0 db Beálló helyek száma: 0 db  

Új építésű, abszolút luxus kategóriájú, fantasztikus lokációval rendelkező PENTHOUSE lakás eladó!
 


Eladásra kínálom ezt az új építésű, abszolút luxus kategóriájú, fantasztikus lokációval rendelkező PENTHOUSE lakást. Egy MOM PARK-hoz közeli utcában, új építésű társasház legfelső, negyedik emeletén helyezkedik el. Itt csak ez az egy lakás található. Az épületbe liftet is terveztek, így a lakók számára ez a kényelmi funkció is elérhető.

A lakás belső elrendezése praktikus és jól használható. Az előszobából belépve balra egy amerikai konyhás, étkezős hatalmas nappali, míg jobbra egy kézmosós WC, egy fürdőszoba és egy hálószoba(vendégszoba) található. A nappaliból ugyancsak jobbra még két szoba és egy gardrób kerültek elhelyezésre, illetve itt található a második fürdőszoba is.
Kiemelten fontos, hogy erre a szintre a lift is már csak saját kártyával jön fel, illetve ennek a lakásnak a teraszáról van egy feljárat a hatalmas tetőteraszra, ahová akár jacuzzit is kis kertet is elhelyezhet.

A műszaki felszereltség:

- önmagáért beszél, a fűtés levegő-hőszivattyús rendszerrel fog működni. A lakásokban ezáltal padlófűtést és mennyezet hűtést találunk, amelyek télen-nyáron a legmegfelelőbb, Ön által beprogramozott hőmérsékletet temperálják, és a rezsit is rendkívül alacsonyan tartják majd. Klímára ezáltal nem is lesz szüksége az ott lakóknak.

-A nyílászárók és a szaniterek mind magas minőségűek, ezeket a vételár tartalmazza. Az ár tartalmaz továbbá automata alumínium redőnyöket is, így erre sem kell már költenie. A közösségi terek kialakítása igényes, belső építész által tervezett.

A lakáshoz tartozik egy teremgarázs beálló hely, amely ára plusz 8 millió forint.

Jöjjön nézze meg és álmodja ide az életét! Javasoljuk városi luxuslakásnak, vagy üzletembereknek, üzletasszonyoknak, akiknek kiemelten fontos a jó közlekedés, a bevásárlási lehetőség, és a MOM PARK magas színvonalú vendéglátóhelyeinek, vagy akár irodáinak közelsége. Ezen felül családoknak is kiváló, akik szeretik a belvárosi életet, hiszen a tetőkertben privát kis „udvart” is ki tudnak maguknak alakítani.

Jöjjön, nézze meg, és ne habozzon ajánlatot tenni! Ritkán kerül a piacra ilyen kiváló adottságokkal rendelkező lakás. Irodánk több, mint 15 éve foglalkozik szakértőként a budai régióban ingatlanok értékesítésével! Hívjon, akár hétvégén is, amennyiben nem venném fel, természetesen visszahívom.
 
 
RÓZSADOMB Ingatlaniroda, www.rozsadomb.hu Lövőház utca 34. Telefon: +36-30-696-69-00