ELADÓ    Tégla építésű lakás
1025, Bp. Vérhalom, Vérhalom tér
72m 2      Ár: 103.8 M Ft      (lakás)
 
 
Azonosítószám: W/05-01 Épület állaga: Jó állapotú  
Lakás típusa: Tégla Lakás mérete: 72 m2  
Szoba: 2 db Félszoba: 1 db  
Emelet:1. emelet Szintek száma: 2  
Építés éve: 1942 Felújítás éve: 2020  

Felújítás jellege: Ablakcsere

 
Fűtés: Gáz (cirko) Komfort: Összkomfortos  
Terasz: 3 m2 Fekvés:  
Garázs helyek száma: 1 db Beálló helyek száma: 0 db  

2. kerületben, Rózsadomb egyik legszebb és legkedveltebb részén, a Vérhalom téren, Bauhaus stílusban épített, 5 lakásos, két szintes társasházban, első emeleti világos, 72 nm-es, 2+1 fél szobás, erkélyes nagypolgári lakás, tárolóval és garázzsal együtt eladó.
A két nagyszoba 22.5 és 21 nm-es, a padlójuk eredeti tölgyfa parketta borítású. Az egyik szobából két szárnyú terasz ajtón nyílik a kb. 3 nm-es erkélyre, mely a Vérhalom tér irányába, fás parkra panorámás. A másik szobának az ablaka szintén ebbe az irányba, zöldre növényzetre néz.
A szobák jelenleg össze vannak nyitva, de a meglévő eredeti ajtók visszaszerelésével, elszeparálhatók. Ezen kívül a szobák önálló bejárattal is rendelkeznek, az előszobából és a közlekedőből is megközelíthetőek.
A konyhából nyílik még egy félszoba, ami régen a cselédszoba volt. Mind két helyiség rendelkezik normál méretű ablakkal.
A fürdőszoba kádas, természetes fényt a kis szobából, üvegtéglán keresztül kap. A WC külön helyiségben van. Ezen kívül van még egy kamra is. Az utóbbi két helyiségnek van ablaka, melyek világító udvarra nyílnak.
A lakásban a legtöbb fal nem tartófal, így bonthatóak, áthelyezhetőek, igény szerint új helyiségek is kialakíthatóak. A belmagasság 3.05 m.
2020-ban kicserélték az ablakokat új műanyag nyílászárókra, melyekre szúnyogháló és redőny is fel lett szerelve.
A nappaliban be van építve egy gázzal működő cserépkályha. A két szobának a fűtése jelenleg ezzel megoldva. A fürdőszobában gázmelegítő és gázbojler van felszerelve. Több kémény is van a lakásban, így korszerűbb gáz kazán beépítése is megoldható.
A közös költség kb. 15 EFt/hó.
A házon lapos tető van, a lakás záró szinten található. A tető pár éve kapott új szigetelést és a lépcsőházat is kifestették, valamint az ablakokat is kicserélték új nyílászárókra.
A kertben, a ház alatt található, szekcionált kapuval felszerelt, 13 nm-es garázs, melynek méretei: 2.3 m széles x 5.8 m mélységű. Az utcáról a kertbe autóval, elektromos kapunk keresztül lehet bemenni.
A lakáshoz tartózik még egy jól használható száraz 9.2 nm-es fél szuterén tároló is melynek van egy nagy ablaka is. Ez a helyiség szintén a vételár részét képezi.
A ház karbantartott, jó lakóközösség jellemzi. A közös használatú kert rendezett és az itt lakók szabadon használhatják. Épített kerti grill és étkező rész is található itt.
A Vérhalom téren parkos környezetben, bekerített nagyméretű újszerű játszótér és kutya futtató is található. Sportolásra többek között kialakítottak kosárlabda pályát valamint gumi burkolatú futókört is.
Pár méteren belül van buszmegálló, patika és háziorvosi rendelő is. Autóval a Rózsakert bevásárló központ kb. 5 percre távolságra található.
Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa van és gyorsan költözhető.
A hirdetéshez pontos méretekkel rendelkező alaprajz is fel van töltve!
A lakás irányára a tárolóval együtt: € 270.000 ~103.8 MFt
A garázs ára Euro 27.083, ~10,4 M Ft, amit a lakás ár nem tartalmazz, de csak a garázzsal együtt vásárolható meg a lakás!
Fontos feltétel, hogy EURO-ban kell a vételárat megfizetni, ezért a forint hirdetési árat az EURO aktuális árfolyamához mérten kell számolni!
 
 
RÓZSADOMB Ingatlaniroda, www.rozsadomb.hu Lövőház utca 34. Telefon: +36-30-696-696-2